sâmbătă, 25 martie 2017

Ce oferte gasim pentru o vacanta in Portugalia?

Vara reprezinta sezonul potrivit pentru o vacanta de neuitat, fiind disponibile o multime de oferte, pentru toate gusturile si la preturi foarte bune. Destinatiile variaza, insa cele mai cautate sunt tarile cu deschidere la mare, litoralul fiind atragator pentru oricine. 

Totusi, a inceput sa creasca cererea pentru o oferta sejur Portugalia aici, fiind o tara care are foarte multe de oferit, incepand de la monumente, arta si istorie, pana la conditiile de pe litoral, hoteluri si transport. In plus, tarifele sunt foarte atractive, iar Portugalia nu este atat de aglomerata precum vecina Spania, astfel ca este ideala pentru cei care isi doresc sa evite imbulzeala specifica marilor orase.

Transport si cazare



La Aerotravel gasesti oferta sejur aici, pentru toate bugetele, incepand de la 3 zile pana la 10 sau 14 zile, in functie de preferintele fiecarui turist. Se pot alege vacante charter care sunt mult mai confortabile din toate punctele de vedere, in sensul ca in pretul final sunt incluse si transportul direct cu avionul si cazarea. Un zbor charter cu avionul presupune ca nu exista escale si ofera acces catre alte destinatii care in restul anului nu sunt accesibile decat cu escale sau zboruri de legatura. Hotelurile se gasesc de-a lungul coastei, in functie de preferinte, de la 2 pana la 5 stele, oferind conditii si facilitati pentru toata lumea.

De facut




Plajele reprezinta punctul principal de atractie al unei oferte pentru sejur in Portugalia, iar acestea sunt bine intretinute si dotate. Nu lipsesc barurile direct pe plaja, sezlongurile, baldachinele, in timp ce multe hoteluri dispun de propria portiune de plaja privata pentru a oferi mai multa intimitate turistilor. De asemenea, acestia au acces la o multime de baruri, terase, restaurante si cluburi, insa si la multe locuri care merita descoperite, de la muzee, la monumente sau galerii de arta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu