duminică, 14 august 2016

Cat ne mai costa colantarea unei masini

Cu totii ne dorim sa ne bucuram de autoturisme grozave, care sa se remarce si sa se deosebeasca de celelalte modele in trafic, astfel incat tot mai multe persoane tind sa opteze pentru serviciul de colantari auto. Exista numeroase firme care asigura acest tip de serviciu, insa pentru o calitate superioara este important ca clientii sa se orienteze catre cele mai profesioniste.

Profesionalism

Astfel, pretul unei colantari auto este influentat de calitatea serviciilor oferite de firme, motiv pentru
care un pret mai mic, nu inseamna un serviciu mai bun. Oricine isi doreste sa se bucure mai multi ani de pe urma unui serviciu, astfel incat trebuie sa ne orientam catre cei mai buni din orice domeniu. Un service dedicat colantarilor trebuie sa dispuna de un spatiu adecvat acestui tip de activitate, in care sa poata fi demontat orice element al unui autotursim, pentru a fi pregatit pentru colantare.
De asemenea, echipamentele folosite trebuie sa fie cat mai noi, intrucat acestea asigura mai mult profesionalism, dar si servicii de calitate. Echipamentele si aparatura trebuie folosite de angajati cu experienta, care sa se asigure ca autocolantul este bine lipit si protejeaza autoturismele impotriva conditiilor de drum nefavorabile.

Personalizare

Datorita sistemelor cutter, oricine isi poate personaliza autoturismul, indiferent de complexitatea ideii. Acestea permit decuparea anumitor stickere si sabloane, in timp ce echipa grafica se ocupa doar de design si print.

Tarife


Pretul unei colantari auto variaza de la un caz la altul, in functie de complexitate, de tipul autocolantului folosit, dar si de dimensiunile autoturismului. Astfel, tarifele se pot situa intre 1.000 de lei pentru autoturismele din clasa mica si 2.000 de lei pentru jeep-uri. Autocolantele folosite cel mai des sunt Oracal 651 pentru cei care nu au pretentii foarte mari, iar garantia este de 12 luni, in timp ce Oracal 970 asigura o durata de viata de minim 3, 4 ani, fiind potrivit pentru cei care isi doresc un aspect ireprosabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu